Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν συναντήθηκαν αντιεξουσιαστές & οπαδοί της ΑΕΚ (Βίντεο)

0

Ευτυχώς δεν είχαμε συνάντηση ανάμεσα σε εκατοντάδες οπαδούς της ΑΕΚ και εκατοντάδες αντιεξουσιαστές & αλληλέγγυους της “κατάληψης Στρούγκα”, που είχαν προαναγγείλει ταυτόχρονη συγκέντρωση στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας την Πέμπτη το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες οπαδοί είχαν συρρεύσει και συγκεντρωθεί στον χώρο που βρίσκεται η κατάληψη Στρούγκα (ο οποίος έχει καταληφθεί εξωτερικά από τους ίδιους), “περιμένοντας” την πορεία που θα ξεκινούσαν οι αντιεξουσιαστές-αλληλέγγυοι από τον σταθμό του τρένου στα Άνω Πατήσια έως τον χώρο της κατάληψης Στρούγκα.

Στις 6.30μμ η αστυνομία έκλεισε την Λεωφόρο Δεκελείας και την οδό Χαλκίδος με κλούβες των ΜΑΤ και ισχυρή δύναμη είχε αποκλείσει την πρόσβαση προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Περίπου στις 7.20μμ οι συγκεντρωμένοι στον σταθμό, ξεκίνησαν οργανωμένα, πορεία για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο σημείο που η αστυνομία είχε μπλοκάρει, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί είχαν πάρει θέσεις μάχης. Η αναμονή κράτησε περίπου 20 λεπτά, ακούστηκαν αρκετά συνθήματα συμπαράστασης από την πορεία για την κατάληψη της Στρούγκας και ειρηνικά χωρίς να γίνει το παραμικρό, η πορεία έκανε μεταβολή και επέστρεψε προς τα Άνω Πατήσια.

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ομηρεία, καλάσνικοφ, εμπρησμός αυτοκινήτων & σπέκουλα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.