“Η Φιλαδέλφεια”: Με επιτυχία η εκδήλωση για τη μουσική της Μικράς Ασίας

0


Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ν. Φιλαδέλφειας συμπολίτες μας παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία του Παναγιώτη Κουνάδη με θέμα «Το χρονικό του Μικρασιάτικου Τραγουδιού από την Σμύρνη και την Πόλη». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ακούστηκαν αυθεντικές εκτελέσεις Μικρασιάτικων τραγουδιών από το αρχείο του ομιλητή. Επίσης προβλήθηκαν καρτ ποστάλ της Σμύρνης πριν την καταστροφή και εξώφυλλα δίσκων 78 στροφών από Μικρασιάτες συνθέτες και τραγουδιστές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κο Άρης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος κος Γ. Ανεμογιάννης και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης μας.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Παραδοσιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ»

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Στ. Αυγέρη Αγ. Καβακοπούλου

Προηγούμενο άρθροΆρχισαν τα μπάνια αλλά από Τρίτη…
Επόμενο άρθρο“Από βλαχοδήμαρχοι», πασάδες στα Γιάννενα»!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.