ΕΙΡΗΝΙΚΟ κάλεσμα για το αυριανό συλλαλητήριο και από την “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”

1

Διαβάστε την ανακοίνωση της “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Αλλη Εντελώς Κατάσταση” για το Κυριακάτικο (4.00 μ.μ.) μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αλλη Εντελώς Κατάσταση 

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Την ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 16:00 η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών «Άλλη Εντελώς Κατάσταση»  σας καλεί όλους έξω από το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μετά και το τελευταίο χτύπημα του πολιτικάντη-δημάρχου, το ποτήρι ξεχείλισε και θα γίνει ΕΙΡΗΝΙΚΟ ποτάμι που θα παρασύρει στο διάβα του όποιον βρεθεί μπροστά του. Ωστόσο αυτό είναι και το τελευταίο που μας ενδιαφέρει εδώ που έφθασε η κατάσταση…

Το ερώτημα είναι απλό αλλά συνάμα ιστορικό και κρίσιμο: Οι παππούδες μας τα έβαλαν με τον Κεμάλ κι εμείς θα κάτσουμε τούτες τις κρίσιμες στιγμές με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στους ανύπαρκτους;

Στη συγκέντρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ η παρουσία όλων μας είναι με μια λέξη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Εκεί θα δώσουμε το μεγαλύτερο ντέρμπι της ένδοξης ιστορίας μας, τις ίδιας της ζωή μας. Θα  παίξουμε για να νικήσουμε (δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα) ώς ΑΕΚ ως πρόσφυγες και ως ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΔΕΝ  θα επιτρέψουμε τη νέα ΑΛΩΣΗ της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ από ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΔΕΝ θα αφήσουμε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να γίνει πάλι ΤΖΑΜΙ.

Τα ψέματα τελείωσαν.

Ας ξυπνήσει επιτέλους ΤΟ DNA  που έχουμε κρυμμένο τόσα χρόνια μέσα μας και ας γίνουμε ο κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας που θα κυκλώσει το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ –  ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ  των ονείρων μας την τελευταία τριετία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 16:00. Να μην λείψει ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ. ΔΕΝ έχουμε ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΕΝ έχουμε ΣΧΟΛΕΙΟ, ΔΕΝ έχουμε ούτε καν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Με οδηγό την ιστορία και τον διωγμό των προγόνων μας από τα ιερά χώματα μας πρέπει να είμαστε όλοι εκεί γιατί η ιστορία πάει να επαναληφθεί σαν φάρσα.  ΑΝ το επιτρέψουμε,  κανένας δεν θα κοιμάται ήσυχος τα βράδια.

Τέρμα η παθητική στάση, τέλος οι αγώνες από το Facebook και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας.  Οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται στο πεζοδρόμιο.

Το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ θα ανοίξει για ένα και μόνο ΣΚΟΠΟ: την ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΕΓΚΡΙΣΗ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ- πείτε το όπως θέλετε-της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ!

Το ΡΑΝΤΕΒΟΥ με την ίδια την ιστορία είναι στο δημαρχείο ΜΑΣ.

Κλείνουμε με ένα απόσπασμα από το έργο του Καζαντζάκη «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»: «Ρωμιοί είναι αυτοί παναθεμά τους. Αν δεν μας τύχαιναν στη στράτα μας, θα ‘χε φάει τώρα η Τουρκία τον κόσμο». Τα υπόλοιπα ΑΥΡΙΟ!!!

Υ.Γ Δεν σας ξεχάσαμε !!! Προχωράμε με όλα τα νόμιμα μέσα που έχουμε.

 

Προηγούμενο άρθροΛηστεία με ομηρία σε μίνι μάρκετ στο Καματερό
Επόμενο άρθροΕΙΡΗΝΙΚΟ κάλεσμα και της ΚΑΕ ΑΕΚ για το συλλαλητήριο της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.