Δύο Έλληνες μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης στο Λονδίνο

0

Δύο Έλληνες είναι μεταξύ των τραυματιών από την

τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επισήμως η πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Η Τερέζα Μέι που απευθύνθηκε την Πέμπτη στους βουλευτές ενημέρωσε ακόμα πως τραυματίες είναι 12 Βρετανοί, 3 Γάλλοι, 2 Ρουμάνοι, 4 Νοτιοκορεάτες, ένας Γερμανός, ένας Κινέζος, ένας Ιρλανδός και ένας Ιταλός.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την υγεία των Ελλήνων τραυματιών, ενώ νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ είχε ανακοινώσει πως συνολικά επτά άτομα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Οι δύο Έλληνες που δηλώθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία για τη βομβιστική ενέργεια του Λονδίνου είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχουν άλλοι τραυματίες» είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν μαζί με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ μετά την συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης, ο κ. Κοτζιάς εξέφρασε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της χώρας μας στον βρετανικό λαό και τη κυβέρνησή του.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε σήμερα, μέσω του πρακτορείου προπαγάνδας AMAQ, την ευθύνη για την επίθεση.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια (Βίντεο-Ρεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Βασιλόπουλος & Ανδριόπουλος μαζί στην ΕΡΤ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.