Βίντεο: Πώς ο ISIS εκπαιδεύει παιδιά δολοφόνους…

0

Σοκ προκαλεί ένα ακόμη βίντεο του ISIS, που δείχνει παιδιά να εκπαιδεύονται ώστε να γίνουν δολοφόνοι, κυνηγώντας να σκοτώσουν χειροδέσμιους ανθρώπους.

Μετά τα βίντεο που δείχνουν παιδιά να αποκεφαλίζουν ομήρους και να εκτελούν κρατουμένους, οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμα με παιδιά-δολοφόνους, που φαίνεται να είναι το χειρότερο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που δημοσιοποίησε το Sky News, τα παιδιά εκπαιδεύονται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη, όπου ψάχνουν ζωντανούς στόχους. Άνθρωποι με δεμένα τα χέρια τρέχουν να κρυφτούν από τους δολοφόνους τους.

Όταν τα παιδιά τους βρίσκουν, τους σκοτώνουν εν ψυχρώ.

Όπως γράφει το βρετανικό δίκτυο, είναι “σαν ταινία του Χόλιγουντ που γίνεται πραγματικότητα”.

Στο Sky News μίλησε ο 12χρονος Μαχμούντ ένα από τα παιδιά που έπεσαν στα χέρια των τζιχαντιστών για να γίνουν δολοφόνοι. Όπως λέει ο προσηλυτισμός του πήρε έξι με επτά μήνες.

“Ήρθε ένας φίλος μου και μου έδειξε κάτι φωτογραφίες. Μου είπε: “Έλα μαζί μου, θα σου δώσουμε όπλα, αυτοκίνητο και γυναίκα. Έλα μαζί μας και θα έχεις παρθένες στον παράδεισο'”.

“Μου έκαναν πλύση εγκεφάλου και με πήραν. Μας έδειχναν πώς γίνεται μια επίθεση αυτοκτονίας, πώς να χτυπάμε, πώς να κινούμαστε χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί” είπε ο Μαχμούντ.

Όταν, όμως, ο ίδιος αρνήθηκε να συνεχίσει την εκπαίδευσή του, οι τζιχαντιστές τον μαστίγωσαν, τον χτύπησαν και τον τιμώρησαν στερώντας του το φαγητό και το νερό.

“Εγώ ευτυχώς άντεξα τα βασανιστήρια και μετά έφυγα” εξομολογήθηκε το 12χρονο αγόρι

Προηγούμενο άρθροΑ.Ε. ΕΥ Αγωνίζεσθαι: Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Τι λέει η κυβέρνηση για την παραχώρηση του Τένις στο ΟΑΚΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.