ΑΕΚ: Τι λέει η κυβέρνηση για την παραχώρηση του Τένις στο ΟΑΚΑ

0

Θέση στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και την ομοσπονδία του τένις σχετικά με τη σκέψη να στεγαστεί η ΚΑΕ στο γήπεδο αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ πήρε το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Συνέστησε υπομονή και όχι σπασμωδικές κινήσεις, ενώ προανήγγειλε αποφάσεις που θα ληφθούν έπειτα από σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη και διαβούλευση με τους αθλητικούς φορείς της χώρας. Η θέση του υφυπουργείου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει σε εξέλιξη η εκπόνηση πλήρους σχεδίου για την εκμετάλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας, προκειμένου καμία από αυτές να μην είναι εγκαταλειμμένη και να μην κοστίζει χρήματα στον ελληνικό λαό.

Κατανοούμε την αγωνία όλων, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και χρονίζουν.

Παρ’ όλα αυτά συνιστούμε υπομονή και όχι εσφαλμένα συμπεράσματα ή σπασμωδικές κινήσεις. Πραγματικά θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ένα μεγάλο τουρνουά τένις στη χώρα, αλλά αυτό δεν έρχεται, σε αντιδιαστολή με το συνολικό σχέδιο εκμετάλλευσης της κεντρικής εγκατάστασης του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ. Οποιαδήποτε συζήτηση, ωστόσο, αυτή τη στιγμή είναι απολύτως πρώιμη και όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν έπειτα από σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη και διαβούλευση με τους αθλητικούς φορείς της χώρας».

ΠΗΓΗeleftherostypos.gr
Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Πώς ο ISIS εκπαιδεύει παιδιά δολοφόνους…
Επόμενο άρθροΠασχαλινό Μπαζάρ Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.