“Ξυλοκοπήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – Αναβάλλεται το σημερινό Δ.Σ.”

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω δυσάρεστη ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξυλοκοπήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – Αναβάλλεται το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Πριν από λίγο ξυλοκοπήθηκε από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο. Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο από τους δήθεν ειρηνικούς διαδηλωτές υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών ΜΜΕ.

Δεδομένης της αδυναμίας προστασίας των αιρετών των οποίων η σωματική ακεραιότητα απειλείται, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ 
Επόμενο άρθροΚοινό Ψήφισμα ΚΕΔΕ – ΕΝΠΕ για τον Νέο «Καλλικράτη»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.