Νέα Φιλαδέλφεια: 42χρονος έστηνε “καρτέρι” σε γυναίκες και τις λήστευε!

0

Καρτέρι σε νεαρές κοπέλες που επέστρεφαν στα οχήματά τους μετά από νυχτερινή έξοδο σε καταστήματα της Νέας Φιλαδέλφειας, με σκοπό την ληστεία, έστηνε ένας 42χρονος άνδρας.

Ο δράστης πριν συλληφθεί από αστυνομικούς του τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας, είχε προλάβει να επιτεθεί σε 3 ανυποψίαστες κοπέλες τις οποίες μάλιστα απειλούσε με πιστόλι ρέπλικα.

Ο δράστης, που όπως προέκυψε ήταν γνώριμος των αρχών, παρακολουθούσε τα θύματά τους από την στιγμή που στάθμευαν το όχημά τους στην περιοχή και τις περίμενε να επιστρέψουν από την έξοδό τους.

Τότε τις ακινητοποιούσε και τους άρπαζε χρήματα, κινητά και κοσμήματα που φορούσαν.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από καταγγελία του τελευταίου του θύματος, η οποία τον αναγνώρισε από φωτογραφίες σεσημασμένων του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

ΠΗΓΗnewpost.gr
Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” ο Ηλίας Μαρκάτος…
Επόμενο άρθροΑγιος Ιωάννης Ν.Φ.: Παρουσία του Μητροπολίτη η Β’ Στάση των Χαιρετισμών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.