Παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου έκοψε την πίτα η τοπική του ΠΑΣΟΚ

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Η  Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ  Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ  Ν.ΧΑΛΚ/ΝΑΣ  έκοψε με μεγάλη επιτυχία  τη πρωτοχρονιάτικη πίτα  σε γνωστό κατάστημα στη Ν. Φιλ/φεια.Στην εκδήλωση  ήταν παρόντες και μίλησαν ο πρώην  υπουργός  Ανδρέας Λοβέρδος   και ο υπεύθυνος  του τομέα εργασίας του ΠΑΣΟΚ  Κώστας   Πανταζής.Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές   εξελίξεις   και  ανταλλαγή απόψεων από τους  παρευρισκομένους στην εκδήλωση.Το  συμπέρασμα είναι  ότι στην  ΕΛΛΑΔΑ  του  2017 δεν αξίζει να βρίσκεται σε τέλμα .Είναι ώρα  για μια πολιτική με εθνική συννενόηση ,με εθνική γραμμή εξόδου  από τη κρίση και τα μνημόνια. Ενα ισχυρό ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  θα μπορέσει να πείσει ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ  είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.

Η   ΣΥΝΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Προηγούμενο άρθρο“Έρχονται τα πάνω-κάτω στις Δημοτικές εκλογές!”
Επόμενο άρθροΑ.Γ.Σ. Ν. Φιλαδέλφειας: Πανελληνιονίκες δύο αθλητές και μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.