“θα αποκαλυφθούν από μόνοι τους και εμείς θα καταγράφουμε τα γεγονότα…”

0

Πολλοί –από πολλές πλευρές– νομίζουν ότι “δεν ξέρουμε” τι “βρώμικο” παιχνίδι “παίζουν” στην πλάτη μας….

“Νομίζουν”:

  • ότι με την “σπέκουλα”, τις “συκοφαντίες” και τα “γλοιώδη και ασύστολα ψέμματά” τους, θα μας διαβάλλουν και θα μας αποδομήσουν…
  • ότι θα γίνουμε “έρμαιο” στα μικροπολιτικά παιχνιδάκια τους και τις ανίερες προσωρινές συμμαχίες τους…
  • ότι με τα “διαφημιστικά αντίδωρα” θα ξεβρωμίσουν…
  • ότι μας “δουλεύουν”, αυτοί είναι “καλά & τίμια παιδιά” και απλά τους “κυνηγούν” οι “μεγάλοι”…
  • ότι ενώ μπροστά κατηγορούν απροκάλυπτα τους άλλους, από “πίσω” τους “γλείφουν” με τη σπάτουλα…
  • κ.ο.κ.

Ας βάλουν όμως καλά στο μυαλό τους –όλες οι πλευρές– ότι σύντομα θα “αποκαλυφθούν” από μόνοι τους και εμείς θα καταγράφουμε -απλά- τα γεγονότα! Και καλά “τα αφεντικά”, αφεντικά είναι… οι ″χρήσιμοι ηλίθιοι τους″, οι ″σφουγγοκωλάριοι″, που “στάζουν δηλητήριο” και “ρεύονται ψέμματα” για να “υπονομεύσουν” τους “εχθρούς” των αφεντικών τουςνομίζουν ότι θα την γλυτώσουν μετά;;;

Οι άνθρωποι στους οποίους απευθυνόμαστε, οι αναγνώστες μας, η πραγματική τοπική κοινωνία, εδώ και 7 χρόνια μας έχει αγκαλιάσει και μας έχει στην πρώτη θέση, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η Fx απέχει από τα “παρασκήνια” και τα “περίεργα κόλπα” και αναγνωρίζοντας την ΗΘΙΚΗ μας! Ξέρουμε, είναι δύσκολο, σε ένα κλάδο (ΜΜΕ) ο οποίος κατά 95% επιβιώνει από τα “συμφέροντα” (πολιτικά και οικονομικά) να επιβιώσεις χωρίς αυτά! Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, μέχρι εκεί που δεν παίρνει!!!

Προηγούμενο άρθροΈκοψαν την πίτα τους οι Αεροπρόσκοποι Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση-Απάντηση Δήμου Φ.Χ. στην ΑΕΚ, για τα υψομετρικά του Γηπέδου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.