Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοκίνητο χτύπησε μαθητή στην Δεκελείας (Φωτορεπορτάζ)

0

Σοβαρό ατύχημα συνέβη την Παρασκευή (20/01) το απόγευμα στην Λεωφόρο Δεκελείας στο ύψος του πάρκου Μικρασιατών (Τρίγωνο).

Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ της Fx-news, ανήλικος μαθητής γυμνασίου της Νέας Φιλαδέλφειας, κατέβηκε από το λεωφορείο στη στάση που βρίσκεται δεξιά της Δεκελείας με κατεύθυνση την Μεταμόρφωση. Ο ανήλικος πήγε να περάσει στην άλλη πλευρά του δρόμου που βρίσκεται το πάρκο και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε γυναίκα. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, το σώμα του παιδιού βρέθηκε στο μπροστινό παρμπρίζ του οχήματος, το οποίο και έσπασε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, το παιδί μετά το χτύπημα, σηκώθηκε και μιλούσε και μάλλον η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή, σύμφωνα με την εικόνα του μετά το ατύχημα. Το παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και σίγουρα η ακριβής κατάσταση της υγείας του θα διαπιστωθεί εκεί. 

 

Προηγούμενο άρθροΕνώ η Μυρτώ αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια της, μια δικαστική μάχη ξεκινά…
Επόμενο άρθρο“ΟΑΣΗ”: Πολύ κέφι στην κοπή πίτας του Συλλόγου (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.