Η μέχρι σήμερα πορεία ΑΟΝΦ Ατταλου & Χαλκηδονικού

0

Διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί μετά και τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

ΑΟΝΦ Ατταλος

Ο ΑΟΝΦ συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας του πρωταθλήματος Αθηνών (ΕΠΣΑ). Τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αρκετά. Σημαντικό πρόβλημα και η έλλειψη προπονητικού χώρου, λόγω εργασιών αναβάθμισης από τον Δήμο στο προπονητήριο της καμινάδας, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να γίνονταν σε γηπεδάκια 5×5. (Το γήπεδο είναι σχεδόν έτοιμο και αναμένεται η επιστροφή μέσα στην εβδομάδα). Ο Ατταλος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου και ο κίνδυνος υποβιβασμού στην 3η κατηγορία είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Α.Π.Ο Χαλκηδονικός

Η ομάδα της Νέας Χαλκηδόνας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην Γ’ κατηγορία (3ος όμιλος) του πρωταθλήματος Αθηνών (ΕΠΣΑ). Τα προηγούμενα χρόνια δεν κατάφερε την τελευταία στιγμή την άνοδό του στην Β΄. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και ελπίζει φέτος να καταφέρει την πολυπόθητη άνοδο.

Κλείνοντας την ενημέρωση για τις δύο ερασιτεχνικές ομάδες της πόλης μας, θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να αναφέρουμε το Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο γηπεδικό πρόβλημα. Ο δήμος μας είναι από τους ελάχιστους (ή μοναδικός) που δεν διαθέτει κανονικό ποδοσφαιρικό γήπεδο (11χ11) κατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνων!

Προηγούμενο άρθροΚαλλιάνος: Έρχεται ρώσικος χιονιάς – Ενδέχεται να χιονίσει ακόμη και στην Αττική
Επόμενο άρθρο«Ωραία μου Κυρία» μια παράσταση από …την εκκλησία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.