Δ.Σ.-Βίντεο: Η ανάπλαση του Άλσους, το Γήπεδο & οι “χώροι για μπαλίτσα”!

0

Την Τετάρτη (25/01) πραγματοποιήθηκε στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» το 1ο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το 2017, με 17 θέματα ημερησίας διάταξης (δείτε ΕΔΩ όλα τα θέματα).

Το 1ο θέμα αφορούσε την ανάπλαση του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας και συγκεκριμένα: “Έγκριση τρόπου εκτέλεσης του έργου «Προστασία, διαχείριση και ανάπλαση του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας» [Α.Μ: 141/2016 – Προϋπολογισμός 800.000 € (συμπ. ΦΠΑ)] του εγκεκριμένου Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2017.”.

Στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news, ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Ανανιάδης απαντά σε ερωτήματα της αντιπολίτευσης, αναφέρει τις εργασίες που θα γίνουν για την ανάπλαση του άλσους, καθώς και το αν επηρεάζει η ανάπλασή του, την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Επίσης, ο αντιδήμαρχος Κ.Υ. κ. Κουμαριανός, σχολιάζει το θέμα, λέγοντας μάλιστα ότι στο άλσος “υπάρχουν πολλοί χώροι για μπαλίτσα”…

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 5,4 R στην Κρήτη
Επόμενο άρθροΟι Πελοποννήσιοι κόβουν την πίτα τους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.