Δημοτικός υπάλληλος στην Κρήτη, σκότωσε το 6 μηνών παιδί του!

0

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Κρήτη ο θάνατος ενός βρέφους, μόλις 6 μηνών, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Σητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν ένας 52χρονος λογομάχησε με την 30χρονη σύζυγο του.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο θερμόαιμος 52χρονος χτύπησε την 32χρονη.

Εκείνη την ώρα όμως η μητέρα κρατούσε στην αγκαλιά της το μόλις 6 μηνών βρέφος της οικογένειας, με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.

Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του σήμερα το πρωί, καθώς έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αρχές εξετάζουν τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ της Τετάρτης με την τραγική αυτή κατάληξη.

Πώς χτύπησε το μωρό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti, όταν συνέβη ο καβγάς, η μητέρα κρατούσε το βρέφος στα χέρια, και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο άνδρας πέταξε το κινητό με στόχο τη γυναίκα του, όμως βρήκε το κεφάλι του παιδιού. Πληροφορίες λένε ό,τι ο άνδρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ…

Και οι δύο πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όμως οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού είναι υπάλληλος του Δήμου Σητείας και συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της θανατηφόρας βλάβης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αγοράκι, από την αρχή της ζωής του αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, μάλιστα έμεινε και 1,5 μήνα στο νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθροθετικά μηνύματα για τον “Ναό”…
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ! Προειδοποίηση της Αστυνομίας για το Facebook
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.