Γενική συνέλευση ο ΣΟΝΦ

0

Δελτίο τύπου

Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΣΟΝΦ θα γίνει αυτό το Σάββατο 21 Γενάρη 2017 στις 6 μμ. Υπολογίζουμε ότι η Γ.Σ. θα διαρκέσει 1 με 1½ το πολύ ώρα.

Θα συζητηθούν ο διοικητικός, αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός του 2016 και θα αποφασιστούν ο προϋπολογισμός και ο προγραμματισμός του συλλόγου για το 2017 (αγωνιστικές δραστηριότητες, τουρνουά, εκδηλώσεις), καθώς και ιδέες για την παραπέρα ανάπτυξη του συλλόγου και του σκακιου στο Δήμο μας.

Η παρουσία όλων είναι πολύ ουσιαστική βοήθεια στο σύλλογο και την προσπάθειά του. Όσοι χρειάζεται να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μπορούν να το κάνουν και τη μέρα της γενικής συνέλευσης.

Θυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή παραμένει 40 € και μπορεί να καταβληθεί εφ άπαξ ή τμηματικά, ανάλογα με τη δυνατότητα του καθένα.


*Ξεκίνησε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και άλλες ομαδικές διοργανώσεις

Την περασμένη Κυριακή 15 Γενάρη ξεκίνησε το Ομαδικό Πρωτάθλημα του Προκριματικού Ομίλου της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (ΠΟΑ). Στον 1ο γύρο ο ΣΟΝΦ έχασε 6-4 από την αρκετά ενισχυμένη φέτος ομάδα του ΑΟ Πεύκης. Την Κυριακή 22/1 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΟ Κηφισιάς. Πληροφορίες για τη διοργάνωση ΕΔΩ

Παράλληλα ξεκίνησαν και οι ομαδικοί αγώνες “Κύπελλο Αττικής Φιλίας” όπου ο ΣΟΝΦ παίνρει μέρος με 2 ομάδες. Στον Α ομιλο η ομάδα μας έχασε εκτός έδρας 4,5-1,5 από τον ΑΣ Παπάγου και στον Β όμιλο χάσαμε από τον ΕΕΣ Κορυδαλλού με 3-2,5.

* Ατζέντες του ΣΟΝΦ

Όσοι δεν έχουν πάρει ατζέντες του συλλόγου μας μπορούν ακόμα να το κάνουν καθώς υπάρχουν κάποια λίγα κομμάτια αδιάθετα. Δίνονται έναντι ενίσχυσης 7€ προς το ΣΟΝΦ. Μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του ΣΟΝΦ και στον ταμία του συλλόγου Νίκο Σερετάκη (6973310483)

Προηγούμενο άρθροΔείτε πόσα χρήματα θα λάβει ο Δήμος μας για τα σχολεία
Επόμενο άρθροΑτύχημα με διθέσιο F-16 στον Άραξο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.