Αττική: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία

2



Κλειστά θα παραμείνουν τη

Δευτέρα σχολεία σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και του ισχυρού παγετού που επικρατεί.

Με απόφαση του δημάρχου Ωρωπού όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, μαθητές και εκπαιδευτικοί παρατείνουν για μία ακόμη ημέρα τις διακοπές των Χρυστουγέννων στις περιοχές Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμινο, Χαλκούτσι, Ωρωπός, Σκάλα Ωρωπού και Νέα Παλάτια.

Επίσης, θα παραμείνουν κλειστά και τα σχολεία στις δημοτικές κοινότητες Γραμματικού και Βαρνάβα, στον κυρίως οικισμό του Μαραθώνα και στο Κάτω Σούλι.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο Διονύσου, και συγκεκριμένα στις περιοχές Άνοιξη, Άγιος Στέφανος, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη και Σταμάτα. Εκτός λειτουργίας θα μείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Κηφισιάς.

Προηγούμενο άρθροΑγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Γιορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Οικογενείας του Μεγάλου Βασιλείου
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία η εκδήλωση της “ΠΙΣΤΗΣ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.