Αναγνώστης Fx για Δήμο: “Δεν έχουν μηχάνημα καθώς δεν προβλέπεται!!!”

0

Από αναγνώστη μας, λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Καλημέρα και χρόνια πολλά, καλή χρονιά.

Το όνομα μου είναι …………… και θα ήθελα να σας ενημερώσω για μια υπόθεση μου, σχετικά με την πληρωμή του ΤΑΠ στο δήμο Νέας Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνας.

Την Τετάρτη λοιπόν  4/1/17, θέλησα να πληρώσω το ΤΑΠ, που αφορούσε το πατρικό μου σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα. Πήγα λοιπόν στο δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας , (έτσι έλεγε το χαρτί), επι της Λεωφόρου Δεκελείας, ώστε να πληρώσω το ποσό.

Εκεί προς μεγάλη μου έκπληξη, αρνήθηκαν η συγκεκριμένη συναλλαγή να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, λέγοντας μου ότι δεν έχουν μηχάνημα καθώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο!!!.  Αναγκάστηκα λοιπόν να πληρώσω με μετρητά.

Θεωρώ αδιανόητο σήμερα,  ένας δήμος να μην ακολουθεί τις επιταγές των καιρών,  καθώς και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης,  ώστε αν όχι όλες,  οι περισσότερες συναλλαγές να γίνονται μέσω πιστωτικών καρτών.

Ευχαριστώ.

Προηγούμενο άρθροΟ Καιρός της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΕνημερώσεις του Δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.