Έκλεισε το …”πολιτιστικό κέντρο” της Λ. Τατοΐου στη Μεταμόρφωση!

0

Το οριστικό κλείσιμο του στριπτιτζάδικου στη Λ. Τατοΐου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Αυτή η εξέλιξη ήρθε ως συνέχεια της στρατηγικής του δήμου στο ζήτημα των παράνομων οίκων ανοχής που είχε απασχολήσει τον δήμο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Ο δήμος παίρνοντας την απόφαση να δώσει άδεια λειτουργίας σε έναν οίκο ανοχής κατάφερε να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των παράνομων που λειτουργούσαν στην πόλη.
Παράλληλα, λοιπόν, είχαμε και την εξέλιξη του οριστικού κλεισίματος του γνωστού… πολιτιστικού κέντρου στην Λ. Τατοΐου.
Ο δήμαρχος είπε σχετικά: «Το “star” σφραγίστηκε και έκλεισε, μετά από πολλές προσπάθειες, οι οποίες ξεκίνησαν από τους γνωστούς οίκους όπου έγινε πολύ σκληρή μάχη. Η στρατηγική μας στο θέμα αυτό ήταν να ξεριζωθεί η ασχημονούσα παρανομία, όπου ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια, και έγινε.
Αυτήν την στιγμή έχει αδειοδοτηθεί ένας οίκος ανοχής και ήρθε η στιγμή να τελειώνουμε και με το “star”, ελπίζω οριστικά και αμετάκλητα.
Το θεωρώ σημαντικό γιατί εμένα προσωπικά μου κακόπεφτε κάθε φορά που πήγαινα στο ομορφότερο σημείο της πόλης, στο Δηλαβέρη, να βλέπεις τις πινακίδες και τις διαφημίσεις εκεί.»

ΠΗΓΗxtypos.gr
Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Κλειστοί και οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί σταθμοί την Τρίτη (10/1)
Επόμενο άρθροΟ Καιρός της Τρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.