Τραγικός τέλος για Δημοτικό Σύμβουλο – υποψήφιο Δήμαρχο Ζίτσας…

0

Θρήνος για τον 35χρονο Σωτήρη Μανούση, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού και υποψήφιο Δήμαρχο Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο, Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο και πρόεδρος στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Μαχητής Ιωαννίνων».

Ο 35χρονος, έσπευσε μέσα στη νύχτα να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί, έχασε τη ζωή του!  Το απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς.

Ο Σωτήρης Μανούσης έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος. Όντας πεζός στο οδόστρωμα και προσπαθώντας να βρει τρόπο για να επαναφέρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του, παρασύρθηκε από άλλο όχημα, ένα ΙΧ φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.

Αμέσως κλήθηκε Πυροσβεστική , ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ. Ο 35χρονος ανασύρθηκε από το σημείο όπου είχε καταλήξει μετά το χτύπημα που δέχθηκε αλλά παρά την προσπάθεια που έγινε δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Ο επίλογος της τραγωδίας είχε γραφεί.. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη στροφή το οδόστρωμα ήταν παγωμένο, ενώ ο δρόμος έμεινε κλειστός για δύο ώρες περίπου.

ΠΗΓΗepiruspost.gr
Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: Από επιτυχία σε επιτυχία τα Προμίνι
Επόμενο άρθροΑκυβέρνητο λεωφορείο προκάλεσε ακρωτηριασμό και μεγάλες ζημιές!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.