“Παραιτήθηκε” ο Βασίλης Σπανάκης της ΝΔ για την “ψήφο αντ’ αυτού” στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ

0

spanakisΒαρύ πλήγμα δέχθηκε η ηγεσία της Ν.Δ. με την ιστορία της απόπειρας λαθροχειρίας στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της ΑΔΕΔΥ, στην οποία ενεπλάκησαν γαλάζια στελέχη, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ από αστυνομικές πηγές, στελέχη της ΝΔ επιχείρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ που έγινε στο ξενοδοχείο NOVOTEL, να πραγματοποιήσουν λαθροχειρία. Το μέλος της ΔΑΚΕ Τελωνειακών Απόστολος Παπαντώνης, επιχείρησε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του γραμματέα Οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη – στενού πολιτικού φίλου και συνεργάτη του προέδρου της Ν.Δ. – να ψηφίσει αντ’ αυτού έχοντας το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του!

Ο Β. Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προεδρείου και αντ’ αυτού πήγε να ψηφίσει, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Απ. Παπαντώνης. Τότε ο δικαστικός αντιπρόσωπος που αντελήφθη τι συμβαίνει ζήτησε τη σύλληψη του μέλους της ΔΑΚΕ Τελωνειακών και στο ξενοδοχείο έφθασε στη συνέχεια περιπολικό και τον προσήγαγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν και οι δυο παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους στο κόμμα, ενώ κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλη τη Ν.Δ. είναι η περίπτωση του Β. Σπανάκη που επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και πως ο ίδιος την ώρα της λαθροχειρίας ήταν στη Θεσσαλονίκη. Η ηγεσία της Ν.Δ. τηρεί από την πρώτη στιγμή χαμηλούς τόνους, αλλά και μόνο το γεγονός επισκιάζει την σημαντική νίκη της, για πρώτη φορά στους δημοσίους υπαλλήλους!


Σχόλιο FX: Σημειώνουμε ότι ο κ. Σπανάκης είναι υπεύθυνος των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ και πολλά παράπονα τού είχαν αναφερθεί, από μέλη της τοπικής Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, για τις εκλογές που έγιναν πριν λίγους μήνες.

ΠΗΓΗantinews.gr
Προηγούμενο άρθροΜίκης Θεοδωράκης: “Αλέξη, καλή αντάμωση στα Γουναράδικα”!
Επόμενο άρθροΑΕΚ Ξιφασκία: “Σκέπασε” το βάθρο στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.