Ο Ντίξον της ΑΕΚ ενεπλάκη στο τροχαίο που σκοτώθηκε υπάλληλος του Δήμου Αχαρνών!

0

Το πρωί δημοσιεύθηκε στην Fx η πληροφορία για τον υπάλληλο του Δήμου Αχαρνών που σκοτώθηκε στις 7 το πρωί της Παρασκευής, την ώρα που καθάριζε το πεζοδρόμιο στην οδό Δημοσθένους και μετά από σύγκρουση οχημάτων, όπου το ένα τον παρέσυρε μετά τη σύγκρουση.

Οι νεότερες πληροφορίες λένε ότι, το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε ο γνωστός Αμερικανός παίκτης του μπάσκετ της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον! Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι παραβίασε στοπ  και συγκρούσθηκε με όχημα, το οποίο έφυγε από την πορεία του και τραυμάτισε θανάσιμα τον υπάλληλο του Δήμου.

Ο άτυχος υπάλληλος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενώ ο Αμερικανός παίκτης και η οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας όπου δίνουν κατάθεση μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροSoS από Europol: “Απειλείται η Ευρώπη”!
Επόμενο άρθροΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: “Εκδηλώσεις των 53.000€ και… το μαλλί της γριάς!”! #malli-grias
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.