“Εθνικολαϊκιστικό φιάσκο”: Καμμένος (ΑΝΕΛ), βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ & Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο με Σινούκ για την Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών!

0

kammenos

Οι επικοινωνιακές φανφάρες του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος είχε προτείνει από την προηγούμενη εβδομάδα να συνεδριάσει στο Καστελόριζο η Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, έπεσαν στο κενό, αφού τα πολιτικά κόμματα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, του γύρισαν την πλάτη.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τα εθνικά θέματα και με την Τουρκία να απειλεί με αμείωτη ένταση την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, ο κ. Καμμένος επιλέγει να κάνει «φιέστες» εντυπωσιασμού μετέβει στο ακριτικό νησί με στρατιωτικό ελικόπτερο Σινούκ, πλαισιωμένος από βουλευτές του κόμματός του, του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Χρυσής Αυγής. Άλλο ένα ελικόπτερο το συνοδεύει  με τους δημοσιογράφους και ένα συνεργείο της ΕΡΤ…

Τα υπόλοιπα κόμματα, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ,  το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, αρνήθηκαν κατηγορηματικά την πρόσκληση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κάνοντας λόγο για «επιπόλαιες κινήσεις» και «επικοινωνιακούς τακτικισμούς» του κ. Καμμένου.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος είπε: «Η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία επιπόλαια πρωτοβουλία που θέλει να υποκαταστήσει την ουσία με επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού».

Αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε: «Τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας της Ελλάδας απαιτούν σοβαρότητα στους χειρισμούς, αποφασιστικότητα, αλλά και σύνεση. Στις επικίνδυνες επικοινωνιακές “αρλούμπες” εμείς δεν συμμετέχουμε και το δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν, εξάλλου, τόσο το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων, όσο και το Ποτάμι.

Πρώτος σταθμός Νήσος ΡΩ – Βουλευτές της επιτροπής 

23424

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
Προηγούμενο άρθροΛίστα EGAYDAAK: Τα 25 νησιά που θέλουν οι Τούρκοι…
Επόμενο άρθροΈφυγε ο Πέτρος Φυσούν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.