Β. Βέττος: “Οι τοπικοί μας Τραμπ!”

0

Σκεπτικισμός… μην πούμε τρόμος, επικρατεί στο παγκόσμιο στερέωμα μετά την «ανέλπιστη» εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ σε νέο πλανητάρχη της υφηλίου…

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος μεγαλοφοροφυγάς (σύμφωνα με δήλωσή του) & αμφιβόλου ηθικής Ντόναλντ, κατάφερε παρά τον «πόλεμο» των ΜΜΕ και της ελίτ της Αμερικής να γίνει ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ!

Γράφει ο Βασίλης Βέττος Εκδότης Fx-news
Γράφει ο Βασίλης Βέττος
Εκδότης Fx-news

Με προεκλογική ρητορική λάσπης, σύγκρουσης, συνομοσιολογίας, ρατσισμού, εθνικισμού, κιτσαρίας και με εμφάνιση καρτούν… έλαβε εκατομμύρια ψήφους!  Το ίδιο συνέβη λίγους μήνες πριν με την επικράτηση του BREXIT (Φάρατζ). Προς τα εκεί πάει και στην Ιταλία με τον Πέπε Γκρίλο, στην Γαλλία με τη Λεπέν, Αυστρία, Ουγγαρία, Πολωνία κλπ… Στην χώρα μας συγκυβερνά ο Καμμένος, έγινε υπουργός ο Ζουράρις και εδώ και χρόνια η Χρυσή Αυγή κρατά σταθερά μεγάλο ποσοστό!

Στην πόλη μας, στο ίδιο μήκος κύματος -με του Τραμπ- προσπαθούν εδώ και χρόνια και με μεγαλύτερη ένταση το τελευταίο διάστημα, να εκπέμψουν «κάποιοι» τοπικοί παράγοντες! Με Λάσπη, μίσος, παραπληροφόρηση, σύγκρουση, μισαλλοδοξία, δολοπλοκίες κλπ, ευελπιστούν να γίνουν οι “δικοί μας Τραμπ”!

Ο Λαϊκισμός πουλά. Οι ακραίοι λαϊκιστές στοχεύουν στο θυμικό των ανθρώπων μιας παγκόσμιας παρηκμασμένης πληγωμένης κοινωνίας από τις τεράστιες ανισότητες. Ένας προς ένας οι επικίνδυνοι για την παγκόσμια ειρήνη «κλόουν» παίρνουν την εξουσία… και οι «επικίνδυνοι» για την τοπική μας κοινωνία παίρνουν θάρρος και ελπίδα!

trumpgivesfingerΔυστυχώς για αυτούς, ευτυχώς για εμάς ΔΕΝ είναι «ΤΡΑΜΠ» αλλά κακέκτυπά του!  Και θα παραμείνουν στα μαύρα κατάστιχα της τοπικής μας ιστορίας!

ΠΗΓΗΔημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Προηγούμενο άρθροΗ 2η ανεξαρτητοποίηση & η οριακή πλειοψηφία της “Δύναμης Πολιτών”!
Επόμενο άρθροΘέλει προσάρτηση των κατεχομένων ο Ερντογάν ή…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.