Νέα Φιλαδέλφεια: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Παναγίτσα & Δημαρχείο (Βίντεο-ρεπορτάζ)

0

arxiepiskopos-ieronymos-nea-filadelfeiaΠλήθος κόσμου παραβρέθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου το πρωί στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) για να παρακολουθήσει τον Όρθρο και την Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Μετά την λειτουργία πραγματοποιήθηκε  η τελετή Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου (Ναϊδρίο) της Παναγίας της Βουρλιωτίσσης από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο και αμέσως μετά τελέστηκε μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής από την Ένωση Βουρλιωτών.

Ο κ. Ιερώνυμος μετά τις εκδηλώσεις επισκέφτηκε το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ιωνίας-Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και συνάντησαν τον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας κ. Άρη Βασιλόπουλο.

Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Fx-news:

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση εφ.”Αυγή”: “Καταλληλότερη κυβέρνηση η ΝΔ”
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από την Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σε Παναγίτσα & Δημαρχείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.