B-κουτί Live: For@Partida πρεμιέρα την Δευτέρα (24/10)!

0

b-kouti-fora-partidaΔευτέρα 24 Οκτώβρη…
Οι For@Partida ξεκινούν για μια ακόμα χρονιά τις Live Δευτέρες στο αγαπημένο μας B-κουτί…
Θα είμαστε εκεί από τις 10.00!

Β-ΚΟΥΤΙ: Ν. Τρυπιά 33-35 & Βρυούλων 20, Ν. Φιλαδέλφεια

Κρατήσεις: 210.2527337, 6976.610005

Το Β-κουτί είναι ένας ιδιαίτερος χώρος με μπαρόκ διακόσμηση που θυμίζει γαλλικό b-koutiκαμπαρέ.
Κατακόκκινες κουρτίνες, τοίχοι, και ρετρό φωτιστικά συνθέτουν ένα θεατράλε σκηνικό που δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα, με επιλεγμένα tracks της ξένης μουσικής, από όλες τις δεκαετίες.
Στην αυλή του νιώθεις έντονα την αίσθηση ότι βρίσκεσαι εκτός πόλης στο ιδανικότερο μέρος για να απολαύσεις κάποια από τα καλύτερα cocktails της Αθήνας που δημιουργεί η ομάδα του b-kouti, όπως τα 3 berrie, orange moon, yellow rose, pink hot και πολλά άλλα, περικυκλωμένος από βασιλικούς, βουκαμβίλιες και νυχτολούλουδα. Το χαμογελαστό προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει ακόμα και τους πιο αναποφάσιστους. Η πρόσβαση εύκολη και γρήγορη, χωρίς τον κλασσικό πονοκέφαλο του πάρκινκ.

Απλά απολαυστικό…

Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη χώρα που απαγορεύει εντελώς το κάπνισμα!
Επόμενο άρθροΔείτε ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.