“ΦΟΥ ρε ψεύτες” #Fou_pseytes

7

cf87ceb1cebccf80ceb1cf81ceb9Οι μόνοι που -και καλά- τους πιστεύουν ακόμα είναι οι ελάχιστοισφουγγοκωλάριοί τους“!

Οι υπόλοιποι απλά γελούν με την κατάντια τους και τις “μακακίες” που λένε και γράφουν…

Αρκας
www.arkas.gr

Το υστερικό πάθος και η επιδεικτική μανία τους, ενισχύει καθημερινά την ανυποληψία τους. Τα χυδαία ψέμματα τους, δεν τα πιστεύουν ούτε 5χρονα!

“ΦΟΥ ρε ψεύτες!”

#Fou_pseytes

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε πτώμα γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους
Επόμενο άρθροH “ψαλίδα” στις 12,5 μονάδες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ακόμα κι αυτό θα μπορούσε να συγχωρεθεί.
      Εκείνα που δεν συγχωρούνται είναι η αμετροέπεια, η αλλαζονεία, η αυτοπροβολή, η αγωνία και η ανασφάλεια που τους διακατέχει και τους οδηγεί σε λάθη απλής ανθρώπινης συμπεριφοράς με καταφύγιο στη λάσπη, τη συκοφαντία, το κουτσομπολιό για τις προσωπικές ζωές ανθρώπων και γενικώς την συμπεριφορά της αλεπούς με την κομμένη ουρά που προσπαθεί να κόψει και των άλλων.
      Η περίπτωσή τους ξεφεύγει από τα όρια της πολιτικής.
      Μετατραυματικές εμπειρίες βιώνουν.
      Είναι εκείνη η κατάσταση που κάποιος δεν μπορεί να αποδεχτεί μια απώλεια, μια ήττα ή την δεινή θέση που βρίσκεται σε σχέση με άλλες εποχές.

  1. Η “Τοπική” πρέπει να ξεκινήσει άμεσα διαδικασίες για το πως και με ποιον θα εκπροσωπηθεί ο αστικός κόσμος, με χρίσμα ή χωρίς χρίσμα, στις δημοτικές. Πρέπει να τελειώνει αυτή η ασάφεια πια. Δεν ζούμε στην εποχή των φαξ του Τραγάκη κι είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι νεοδημοκράτες δεν είμαστε με το Χάρη.

    • Η “τοπική” θα πρέπει να μας πει τον λόγο που υπάρχει πρώτα! τι προσφέρει? έναν χορό το χρόνο με τους κατάδικους στο πρώτο τραπέζι και τον κολιτσιδα αντιπρόεδρο που περιμένει να του δώσουν το χρίσμα (θα περιμένει πολύ, αλλά νέος είναι δεν πειράζει)? ποιος ο ρόλος της στην τοπική κοινωνία? μήπως να πουλά ψήφους στους βουλευτές στις εκλογές και να κάνει ρουσφετάκια?

  2. ο «γνωστος» προεδρος ηταν και προεδρος των ροζ μουσατων της πρωτευούσης. καντε ρεπορταζ εκει στο ΦΧ και θα βρειτε λαυρακι

    • Αυτό αγαπητέ μου είναι δικαίωμά τους και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
      Δεν είναι ούτε πρέπει να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ο σεξουαλικός προσανατολισμός κάποιου ακόμα κι αν πρόκειται για ιδιαίτερα γούστα gay υποομάδων τύπου bears (κατηγορία ομοφυλοφίλων που γουστάρουν μεγαλόσωμους και τριχωτούς άνδρες).
      Δεν χρειάζονται ομοφοβικά σχόλια.

  3. Η “αναγεννημένη” αλεπού να μου το θυμηθείτε, θα είναι το κύκνειο άσμα τους. Για έναν και μόνο λόγο, γιατί δείχνουν ακόμη και στον στενό πλέον κύκλο τους το πραγματικό τους πρόσωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.