Το νέο “Σπίτι” Χάντμπολ της ΑΕΚ!

0

aek-handballΟχτώ χρόνια μετά τα εγκαίνια του Μίκρα 3 (Σπίτι του Χάντμπολ) στη Θεσσαλονίκη και η Αθήνα αποκτά το δικό της «Σπίτι» για το άθλημα, την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και την Διοίκηση του ΟΑΚΑ, επισημοποιήθηκε σήμερα μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Την ΟΧΕ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης, ενώ εκ μέρους του ΟΑΚΑ «παρών» ήταν ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής Βασίλης Βελέντζας.

innerΗ συμφωνία περιλαμβάνει την παραχώρηση του γηπέδου χάντμπολ στην ΟΧΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:00-21:00, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Το γήπεδο θα χρησιμοποιούν για προπονήσεις και αγώνες οι Εθνικές Ομάδες, τα αναπτυξιακά κλιμάκια, καθώς και σύλλογοι.

Πλέον θα ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής του χώρου και στην συνέχεια θα «τρέξει» η διαδικασία αδειοδότησής του για επίσημους αγώνες.

Αυτό ήταν ένα πρώτο σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση του χρόνιου γηπεδικού προβλήματος στην Αθήνα.

Παράλληλα η ΟΧΕ θα συνεχίσει τις προσπάθειες της και τις συνομιλίες με την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς, ώστε το χάντμπολ να αποκτήσει μόνιμη πρόσβαση σε μία μεγάλη αθλητική εγκατάσταση στην Αττική.

Η νέα έδρα της ΑΕΚ

Σε αυτό το γήπεδο αναμένεται να έχει έδρα η ΑΕΚ, όταν θα ολοκληρωθούν τα έργα, ενώ ήδη κάνει κάποιες προπονήσεις. Εξάλλου είναι γνωστό ότι «Ένωση» παραχώρησε στην Ομοσπονδία το τάραφλεξ που είχε στην ιδιοκτησία της για να τοποθετηθεί στο γήπεδο. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως τον Δεκέμβριο πιθανότατα το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση για επίσημα παιχνίδια.

Η χωρητικότητά του μπορεί υπό προϋποθέσεις να αγγίξει και τους 1.000 θεατές. Με αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ θα λύσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και δύο χρόνια, όταν και εκδιώχθηκε από το κλειστό του Μενιδίου.

Προηγούμενο άρθροΝέα πρόκληση! Τουρκικά F-16 πάνω από τη Λήμνο!
Επόμενο άρθρο“Επικίνδυνη” διαρροή λαδιών στο οδόστρωμα από όχημα του Δήμου Φ.Χ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.