Σε Παναγίτσα και Δημαρχείο την Κυριακή ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος

0

κ.κ.ieronymos-nea-filadelfeiaΤην Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 07.00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας (Παναγίτσα).

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η τελετή Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου (Ναϊδρίο) της Παναγίας της Βουρλιωτίσσης από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο και αμέσως μετά θα τελεστεί μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής από την Ένωση Βουρλιωτών.

Ο κ. Ιερώνυμος μετά τις εκδηλώσεις θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα συναντήσει τον Δήμαρχο κύριο Άρη Βασιλόπουλο.

Το απόγευμα στις 6.30μ.μ. θα τελεσθεί ο μεθέορτος Πολυαρχιερτικός Εσπερινός και στη συνέχεια Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Βουρλιώτισσας.

Προηγούμενο άρθρο“Δεν ανακοίνωσαν τον δημιουργό και λύσσαξε ο μέντορας!” #lyssa_mentora
Επόμενο άρθροTα στρουμφάκια και ο Μπομπ σφουγγαράκης απειλούν την Τουρκία του Ερντογάν!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.