Σε Εκλογές οι Ηπειρώτες Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας

0

Από τον σύλλογο Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

logo-ipeirotes-nfnxΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ», καλεί τα μέλη του:

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45), σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Όσοι επιθυμούν  να είναι υποψήφιοι για τα όργανα του συλλόγου θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητας τους μέχρι την 18η Νοεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στην Γραμματέα του συλλόγου κυρία Μαριάννα Μήλα (τηλ.: 6951321940) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου ipirotesnfx@gmail.com.

Δικαίωμα εκλέγειν έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη καθώς και νέα μέλη τα οποία  μπορούν να εγγραφούν κατά την ημέρα της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μάκης Χήτος                               Μαριάννα Μήλα

 

Προηγούμενο άρθρο“Επικίνδυνη” διαρροή λαδιών στο οδόστρωμα από όχημα του Δήμου Φ.Χ.!
Επόμενο άρθρο230.774 παιδιά ζουν σε οικογένειες χωρίς εισόδημα στην Ελλάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.