Πολιτιστική Αναγέννηση: Επιτυχημένη η εκδήλωση αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο

0

politΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24-10-1916 στο Πνευματικό Κέντρο, η εκδήλωση – αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο και Μίμη Τραϊφόρο.

Η Γραμματέας του Συλλόγου κυρία Τσιλιμπάρη άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, επεσήμανε δε τη σημασία του αφιερώματος σε αυτούς τους δύο ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος.

Κατόπιν η Πρόεδρος κυρία Χαϊκάλη αναφέρθηκε στον ομιλητή κύριο Βασίλειο Τραϊφόρο διαβάζοντας το πλούσιο βιογραφικό του, καθώς και στη τραγουδίστρια σοπράνο κυρία Αγγελική Κούκουρα. Ευχαρίστησε επίσης τη χορωδία του ΚΑΠΗ Μάνδρας οι οποίοι συνόδευσαν τη τραγουδίστρια.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πατέρας Νεκτάριος εκπρόσωπος του Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονος του Ι.Ν Κοίμησης της Θεοτόκου, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου κύριος Γεώργιος Βαθιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Αντωνία Αναγνώστου, η Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΝ.ΕΛ.ΠΑ κυρία Ελένη Πέππα και κύριος Νικόλαος Μπουγιούρης, η τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Δήμητρα Δερμανούτσου, ο τέως Δημοτικός Σύμβουλος Ιερόθεος Καλόστος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Ρουμελιωτών κύριος Ντίνος Κυριαζής, η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας κυρία Έλλη Καρακούλη και Μαριγώ Οικονόμου, η τέως Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών κυρία Ρένα Ζαλμά, η Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών κυρία Μαριάνα Μήλα, η κυρία Τάφα, οι κυρίες Ντίνα Μυλωνά και Βάσω Καμπούρογλου από τη Τράπεζα Αγάπης, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φιλαδέλφεια κυρία Στέλλα Αυγέρη και κυρία Μαρία Σιμιτζόγλου.
Στη συνέχεια η κυρία Φ. Κακογιαννάκη ποιήτρια απήγγειλε δύο δικά της ποιήματα, για τη Σοφία Βέμπο και τον Μίμη Τραϊφόρο, που συγκίνησε το κοινό και την καταχειροκρότησε.
Τέλος η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους για τη παρουσία τους και η Γραμματέας ανακοίνωσε το πρόγραμμα Νοεμβρίου.

Προηγούμενο άρθρο28η Οκτωβρίου: Πρόγραμμα εορτασμού-παρέλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθρο“Ας δούμε λίγο πίσω από το κυβερνητικό φτύσιμο του ΣτΕ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.