Πέντε νεκροί σε συντριβή αεροσκάφους της Frontex (video)

0

Γάλλοι είναι τα πέντε θύματα της συντριβής του μικρού αεροσκάφους της Frontex στη Μάλτα, σύμφωνα με πηγή του αεροδρομίου. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για στρατιωτικούς ή πολίτες, ωστόσο η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας δήλωσε πως δεν βρίσκονται αξιωματούχοι της ΕΕ στα θύματα.

Η πτήση δεν είχε σχέση με δραστηριότητες της ΕΕ, πρόσθεσε μέσω Twitter η Φεντερίκα Μογκερίνι.


Μέσα ενημέρωσης της Μάλτας μετέδωσαν αρχικά την πληροφορία ότι επρόκειτο για ένα αεροπλάνο του Λουξεμβούργου ναυλωμένο από τη Frontex. Η πληροφορία διαψεύσθηκε από την ίδια την ευρωπαϊκή υπηρεσία.

Νωρίτερα μεταδόθηκε ότι στο ελαφρύ αεροσκάφος επέβαιναν αξιωματούχοι της Frontex.

Η συντριβή του αεροσκάφους, το οποίο κατευθυνόταν στη Μιζουράτα της Λιβύης, έγινε περίπου στις 8:30 ώρα Ελλάδας, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του. Τα σωστικά συνεργεία αναζητούσαν επιζώντες και μετέφεραν σορούς.

Το αεροσκάφος, ένα Metroliner, μπορεί να μεταφέρει έως και 10 άτομα.

Προηγούμενο άρθροΕνημερώσεις του Δ.Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΚλειστά όλα τα σχολεία της χώρας στις 2 Νοεμβρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.