Με προσαγωγές έληξε κατάληψη σχολείου!!!

2

35126541Έληξε η κατάληψη σε δύο σχολικά συγκροτήματα της Φθιώτιδας, καθώςτα ξημερώματα αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 5ο και το 6ο Λύκειο Λαμίας και προσήγαγαν 10 μαθητές και έναν γονιό στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, για το Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, όπου προσήγαγαν τέσσερις μαθητές.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτοποίηση των προσαχθέντων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία να συνταχτούν δικογραφίες.

Έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν γονείς των μαθητών και περίμεναν τις εξελίξεις.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, με παρέμβαση εισαγγελέα, έληξε η κατάληψη στο πρώτο ΕΠΑΛ της Λαμίας.

Πηγή φωτό: Lamiareport.gr

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκε η μελέτη υπογειοποίησης από την Περιφέρεια
Επόμενο άρθροΕκδήλωση του ΚΚΕ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.