Μελέτη Περιφέρειας για την διευθέτηση του Ποδονίφτη!

0

podonifthsΤην εκπόνηση της μελέτης «Επικαιροποίηση – Συμπλήρωση μελέτης διευθέτησης ρέματος Ποδονίφτη από τη γέφυρα της οδού Χαλκίδος έως τη γέφυρα της οδού Εράτωνος», προϋπολογισμού 36.900 ευρώ με ΦΠΑ, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης.

Αντικείμενο της Σύμβασης είναι η επικαιροποίηση της υπάρχουσας μελέτης με βάση τις σημερινές συνθήκες, με στόχο να συμβάλει αφενός στην αντιπλημμυρική προστασία της ευρύτερης περιοχής, στον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, και αφετέρου στη διαφύλαξη των φυσικών λειτουργιών του ρέματος, στον εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, στην αύξηση της παροχετευτικότητάς του και στην προστασία της βιοποικιλότητας.

Ειδικότερα, η Σύμβαση αφορά στην εκπόνηση Μελέτης Υδραυλικών Έργων, Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων καθώς και Σύνταξης Τευχών Δημοπράτησης, για το τμήμα του ρέματος από τη γέφυρα της οδού Χαλκίδος έως τη γέφυρα της οδού Εράτωνος (χιλιομετρική θέση 1+100 έως χιλιομετρική θέση 1+890)

Προηγούμενο άρθρο“Ας δούμε λίγο πίσω από το κυβερνητικό φτύσιμο του ΣτΕ”
Επόμενο άρθροΟι αρμοδιότητες των μελών της τοπικής ΝΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.