Δ.Σ.: “Η εκμίσθωση του Ηρωδείου Πάρκου στη Νέα Χαλκηδόνα” (Βίντεο)

0
Ηρώδειο πάρκο 2016
hrodeio2
Ηρώδειο Πάρκο – 2016

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας της 12/10 και πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, ο δήμαρχος ρωτήθηκε από την αντιπολίτευση σχετικά με τις εξελίξεις της εκμίσθωσης του Ηρωδείου πάρκου στη Νέα Χαλκηδόνα και για τις διαδικασίες του διαγωνισμού. Σημειώνουμε ότι το πάρκο μισθώθηκε με το ποσό των 1.501€ μηνιαίως με τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού τα 1.500€. Ο επιχειρηματίας που εκμίσθωσε το ακίνητο θα δημιουργήσει παιδικό πάρκο και θα καταβάλει αρχικά το μισό του ενοικίου για την αποκατάσταση των ζημιών στο χώρο. Ζημιές για τις οποίες θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες όπως ανέφερε ο Α. Βασιλόπουλος.

Δείτε στο Βίντεο της Fx απόσπασμα της συζήτησης και τι δήλωσε ο δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος για το θέμα:

Προηγούμενο άρθρο«Θέμα χρηματοδότησης πότε θα φύγουν τα σκουπίδια από το Άλσος Ν.Φ.»
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Ο Φοίβος Δεληβοριάς παραδίδει 12 δίωρα μαθήματα τραγουδοποιΐας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.