Δημοτικό συμβούλιο σήμερα με σημαντικότατα θέματα!

0

ds-12-10-2016Σήμερα στις 7 μ.μ., στο κτίριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) επί των οδών Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2-Νέα Φιλαδέλφεια θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με τα παρακάτω θέματα:

Δείτε σχετικά: Αλσος Ν.Φ.: «Απομάκρυνση του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων» στο Δ.Σ. της Τετάρτης!

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο Υ.Π.ΕΝ. για την παραχώρηση της κυριότητας του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος για το έργο «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας», συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 € (συμ/νου ΦΠΑ 24%).
  3. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος, βάσει της αριθ. 1/2016 απόφασης-εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής.
  4. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού για την κάλυψη αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.
  5. Πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου 8μηνης διάρκειας για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Τμήματος Κοιμητηρίου του Δήμου.
  6. Λήψη απόφασης για την αποδοχή, κατόπιν αιτήματος, ότι οι εργαζόμενοι  Ι.Δ.Ο.Χ. στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.
  7. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών,  μεταφορών και λοιπών εργασιών του Δήμου  για το υπόλοιπο του έτους 2016,  βάσει του Ν.4412/2016.
  8. Έγκριση α) διενέργειας εκταφών λόγω λήξεως της τριετίας ή του χρόνου παράτασης – β) μεταφοράς οστών μαρμάρινης οστεοθήκης στο χωνευτήρι του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
  9. Έγκριση 5ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2016.
  10. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2016, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
  11. Έγκριση παράτασης ταφής Γιώργου Αμερικάνου στο Δημοτικό Κοιμητήριο.
  12. Καθορισμός αμοιβής της πληρεξούσιας δικηγορικής εταιρίας «Θεόδωρος Π. Μαντάς & Συνεργάτες» για την δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής για λογαριασμό του  Δήμου για την υπόθεση της απώλειας των εγγυητικών επιστολών που αφορούν τη μίσθωση του κυλικείου και του ανθοπωλείου του Δημοτικού Κοιμητηρίου (σχετ. η αριθ. 178/2016 απόφαση Οικ. Επιτροπής).
  13. Ορισμός ορκωτών ελεγκτών για τον διαχειριστικό έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου  Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνος για την περίοδο από 1-1-2013 έως 31-12-2014 και καθορισμός αμοιβής αυτών, βάσει της αριθ, 99/2016 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
  14. Έγκριση παράτασης για ένα εξάμηνο της θητείας του Δ.Σ. του Π.Π.Ι.Ε.Δ., βάσει των διατάξεων του άρθρου 229 του Δ.& Κ.Κώδικα και της αριθ. 52/2014 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών.
  15. Στέγαση μονάδας συλλογής και ανάκτησης ανακυκλώσιμων υλικών (Μεγάλο Πράσινο Σημείο) και σταθμού μεταφόρτωσης Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος.
  16. Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020 με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ».
  17. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου  «Διαμόρφωση οργανωμένων θέσεων στάθμευσης και βελτίωση της προσπελασιμότητας προς το Δημοτικό Νεκροταφείο Δ.Ε. Νέας Φιλαδέλφειας».
  18. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» Α.Μ.: 04/2013.
  19. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αναβάθμιση-Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων» (ΑΜ 43/2013).
  20. Ορισμός εκπροσώπων στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και Προαγωγής της Υγείας.
  21. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στο εξωτερικό και ψήφιση σχετικής πίστωσης.
  22. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τις εκδηλώσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Προηγούμενο άρθροΆνθρωποι στον Άρη ως το 2030!
Επόμενο άρθροΙσόβια για τον φόνο και τον τεμαχισμό της Άννυ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.