Δείτε ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

1

Σε λίγη ώρα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στις 11μμ αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα για τη νέα Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και τους 15 εκπροσώπους στην ΠΕ της ΝΔ

Στην τελική ευθεία της καταμέτρησης των εκλογών του συνεδρίου επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ και ο Κώστας Δέρβος «προηγείται με αισθητή διαφορά» από τον συνυποψήφιό του Αντρέα Καρασαρίνη. Όπως όλα δείχνουν ο κ. Δέρβος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Οργάνωσης. Σε λίγη ώρα αναμένονται και τα επίσημα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ψήφισαν περίπου οι 900 από τους 950 συνέδρους, ενώ στις 11 το βράδυ αναμένονται και τα αποτελέσματα για τη νέα 100μελή κεντρική επιτροπή, για την οποία έχουν τεθεί 159 υποψηφιότητες καθώς και τους 15 εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ –μεταξύ 19 υποψηφίων- στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 2:30μμ και ολοκληρώθηκε στις 18:30 χωρίς προβλήματα ή κάτι που να θυμίζει κλίμα σκληρών εσωκομματικών αναμετρήσεων άλλων εποχών.

«Η ΟΝΝΕΔ κάνει πράξη όσα ζήτησε από το βήμα του συνεδρίου της ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για καθαρές διαδικασίες, βάζοντας οριστικά τέλος σε πρακτικές μειοψηφιών οι οποίες πλήγωσαν την εικόνα της τα προηγούμενα χρόνια. Μετά το στοίχημα της συμμετοχής (33.000 νέα μέλη), η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας κερδίζει εμπράκτως και εκείνο της αξιοπιστίας, περνώντας και επισήμως σε νέα εποχή», τονίζουν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, εκφράζοντας την ικανοποίηση της Πειραιώς.

News247.gr

Προηγούμενο άρθροB-κουτί Live: For@Partida πρεμιέρα την Δευτέρα (24/10)!
Επόμενο άρθροΝέα νίκη του Ιωνικού Ν.Φ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.