Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη (26/10)

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:ds

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε αύριο 26.10.2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στnν αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ν. Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45) [(λόγω συνέχισης ύπαρξης τεχνικού προβλήματος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» και μη διαθεσιμότητας του εναλλακτικού χώρου Συνεδριάσεων του Σώματος (Π.Π.Ι.Ε.Δ.)] σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση 3ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 77/2016 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου (επανεισαγωγή).
  1. Έγκριση τροποποίησης Ετησίου Προγράμματος Δράσης και 4ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 101/2016 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
  • Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της άμεσης ανάγκης έγκρισης των ανωτέρω τροποποιήσεων του Νομικού Προσώπου για τη εύρυθμη λειτουργία του και για την έγκαιρη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που του ανατέθηκε με την αριθ. 202/2016 απόφαση Δημ. Συμβουλίου.
Προηγούμενο άρθρο230.774 παιδιά ζουν σε οικογένειες χωρίς εισόδημα στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΠαραίτηση δημοτικού συμβούλου της “Δύναμης Πολιτών” & ορκωμοσία του Γ. Ανεμογιάννη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.