Βίντεο: Αγιασμός & επίσημη ανακοίνωση ανέγερσης του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Ν.Φ.!

0

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Δευτέρα το πρωί τους μαθητές, γονείς & εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου & 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, στον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η έκπληξη δεν ήταν άλλη, παρά η επίσημη ανακοίνωση από την αντιπεριφερειάρχη Αττικής κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου -που παραβρέθηκε στον αγιασμό-, της έγκρισης από την Περιφέρεια και εκταμίευσης 11εκ. ευρώ, για την κατασκευή του νέου Γυμνασίου-Λυκείου στο οικόπεδο του “Έσπερου” (καμινάδα).

Την κυρία Κυπριανίδου συνόδευαν, ο Δήμαρχος Δ.Φ.Χ. κ. Άρης Βασιλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λάλος & Χαρά Ρόκου, η αντιπρόεδρος των ‘Κτιριακών Υποδομών-π.ΟΣΚ’ κυρία Νάνη Πολίτου, ο πρόεδρος της 2ης Σχολικής επιτροπής Γιώργος Ανεμογιάννης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Τάσος Κωνσταντινίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης ανέγερσης του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου, Γιώργος Οικονόμου.

Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Fx:

 

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Πρεμιέρα με νίκη και εντυπωσιακή εμφάνιση!
Επόμενο άρθρο“Μανιακός ο δολοφόνος της Αγραφιώτου”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.