Παπαγάλοι… έκαναν στέκι τους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας! (Βίντεο)

4

papagaloi-nea-filadelfeia1Στέκι τους έκαναν την γειτονιά των Απομάχων Νέας Φιλαδέλφειας… μία ομάδα μεγάλων εντυπωσιακών πράσινων παπαγάλων!

Τα παραδείσια πουλιά στέκονται στους εξωτερικούς τοίχους πολυκατοικιών, πετούν μέχρι το δασάκι στο ποτάμι και επιστρέφουν πάλι στους τοίχους!

Τα πουλιά πιθανότατα κάποια στιγμή διέφυγαν από αιχμαλωσία, είτε απελευθερώθηκαν από κάποιο κατάστημα Pet Shop και δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στην πόλη, αφού βρήκαν καλό κλίμα και άρχισαν να πολλαπλασιάζονται.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, το πιο διαδεδομένο είδος παπαγάλου στην Ελλάδα είναι ο Πράσινος Παπαγάλος (Psittacula krameri), που κανονικά συναντάται στη Μέση Ανατολή και την Ινδία.

Δείτε το βίντεο με τα εντυπωσιακά πτηνά στις πολυκατοικίες των Απομάχων:

Προηγούμενο άρθροΟ Αγιασμός του νέου Σχολικού Έτους από τον Μητροπολίτη Ι.Φ. κ. Γαβριήλ
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Σήμερα στις 6.00μμ οι εκδηλώσεις για τη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.