“Φέρνει το τέλος του κόσμου το “Μαύρο Φεγγάρι;” (video)

0

Το θεαματικό “Μαύρο Φεγγάρι”, φυσικό φαινόμενο που οι επιστήμονες αναμένουν στις 30 Σεπτεμβρίου, δεν αποτελεί και τον καλύτερο οιωνό για κάποιους, που το συνδέουν με το τέλος του κόσμου.

Πρόκειται για ένα σπάνιο ουράνιο γεγονός, το οποίο συμβαίνει όταν η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού θα είναι από την άλλη πλευρά, επομένως η πλευρά που θα βλέπουμε από τη Γη θα είναι εξ ολοκλήρου στη σκιά.

Το φαινόμενο συμβαίνει περίπου κάθε 32 μήνες, αλλά το διαφορετικό που θα συμβεί την Παρασκευή είναι ότι ολόκληρη η σελήνη θα καλυφθεί από τη Γη.

“Πλησιάζει το τέλος του κόσμου”

“Αυτά τα φαινόμενα μας ενημερώνουν ότι ο Ιησούς θα έρθει σύντομα κοντά μας. Πλησιάζει το τέλος του κόσμου και το τέλος της ζωής πάνω στη Γη για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Κάθε μέρα, θα πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στον Σωτήρα μας τον Ιησού Χριστό. Κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτά που συμβαίνουν στη Γη”, γράφουν στο facebook λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας.

«Ο Κύριος θα κάνει το φεγγάρι να γίνει κόκκινα σαν αίμα … και μετά να γίνει μαύρο. Σας ακούγεται γνωστό;» γράφει ένας άλλος.
Ωστόσο, οι επιστήμονες διαβεβαιώνουν η Γη θα συνεχίσει κανονικά να υπάρχει και μετά το “Μαύρο Φεγγάρι”.

Το φαινόμενο θα είναι κυρίως ορατό σύμφωνα με τους επιστήμονες στο δυτικό ημισφαίριο, πάνω από τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Στην Ευρώπη θα γίνει κυρίως ορατό από τις χώρες της Δύσης.

Δείτε ρεπορτάζ του CBS

ΠΗΓΗnooz.gr/
Προηγούμενο άρθροΟι σεισμολόγοι είναι επιφυλακτικοί για τα 5 Ρίχτερ στη Μεσσηνία
Επόμενο άρθροΦωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.