Νέα Φιλαδέλφεια: Σήμερα στις 6.00μμ οι εκδηλώσεις για τη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής

0

mikrasiatik
Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος και το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων της μικρασιατικής καταστροφής διοργανώνουν την Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικης Γενοκτονίας την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Στις 18:00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας Γαβριήλ στο Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Στις 19:30, σε συνεργασία με τον Παραδοσιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος «Η Φιλαδέλφεια», θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον ιστορικό Μιχάλη Βαρλά με θέμα: «14 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής Γενοκτονίας» στο θεατράκι του ΠΠΙΕΔ (Δεκελείας 152 & Ατταλείας, Νέα Φιλαδέλφεια). Θα ακολουθήσουν μικρασιάτικα τραγούδια από τα μέλη του Συλλόγου «Η Φιλαδέλφεια» Δημήτρη Σινάνογλου, Αθηνά Τασούλα και Νίκο Βερύκοκο.

Προηγούμενο άρθροΠαπαγάλοι… έκαναν στέκι τους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΤο πιο περίεργο πέναλτι! (Video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.