Ο Αγιασμός της ΦΕΑ

1

feaΠραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ο Αγιασμός των αγωνιστικών τμημάτων της ΦΕΑ.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων, από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό της πόλης μας, ο οποίος παρά τις πολλές του υποχρεώσεις, παραβρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας κι ευχήθηκε στην ομάδα υγεία και καλή πορεία με την βοήθεια του Θεού.

Το “παρών” έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΦΕΑ. Η πρόεδρος Ελένη Νικολέτου, οι αντιπρόεδροι Θανάσης Κοσσύφης, Δημήτρης Αυγέρης, ο γενικός αρχηγός Διονύσης Φαναρτζής, ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Αντώνης Λιναρίτης, τα μέλη Σπύρος Μπερδέσης, Μίλτος Φακίτσας, Γιώργος Κούλιος, η ειδική γραμματέας Καίτη Θειακού και ο εκπρόσωπος Τύπου Ιωάννης Νοταράς.

 

Από τον Αγιασμό δεν μπορούσαν να λείψουν και οι αθλητές όλων των τμημάτων. Η ανδρική ομάδα με επικεφαλής τον προπονητή της Κυριάκο Κοσμίδη και τον βοηθό του Γιώργο Τσούφη, τα παιδικά τμήματα Α’ και Β’ και το τμήμα Junior, ενώ στο γήπεδο παραβρέθηκαν και αρκετοί γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στη ΦΕΑ.

Προηγούμενο άρθροΔύο στα δύο για την ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΠρώτη φορά ευθανασία σε ανήλικο στο Βέλγιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.