Νέοι κύκλοι επαφών για το γήπεδο της ΑΕΚ

0


Συνεχείς είναι οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ με ΥΠΑΠΕΝ

και Περιφέρεια, προκειμένου να καταφέρουν μέσα στον Σεπτέμβρη να έχουμε οριστικές και θετικές εξελίξεις στο θέμα της άδειας του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ-sportit

Μετά το πέρας του Αυγούστου, όπου ναι μεν όλα… παγώνουν (και επίσημα) στην Ελλάδα αλλά στην ΑΕΚ έτρεξαν κάποιες εξελίξεις, πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία. Ο στόχος που έχουν θέσει στην ΑΕΚ είναι μέσα στον μήνα να περάσουν από τη διαδικασία της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής, που είναι και το τελευταίο στάδιο για το κλείσιμο του φακέλου της άδειας. Και υπάρχει πίστη πως θα πάνε όλα καλά. Παράλληλα, στην ΑΕΚ έχουν κάνει μια σημαντική προεργασία με την εταιρία που θα αναλάβει το πρώτο στάδιο του έργου, που θα ξεκινήσει μόλις παρθεί στα χέρια των κιτρινόμαυρων η πολυπόθητη άδεια.

Προηγούμενο άρθροΈκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ
Επόμενο άρθροS.L.: Από την 3η αγωνιστική η έναρξη του πρωταθλήματος (πρόγραμμα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.