Νέα Φιλαδέλφεια: Εγκαίνια Κοινωνικού Ιατρείου

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση: farmakeio-koinoniko-nea-filadelfeiaΤο Κοινωνικό Φαρμακείο  που φιλοδοξεί να αποτελέσει μία δομή αλληλεγγύης για παροχές φαρμακευτικής περίθαλψης σε ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες ξεκινά τη λειτουργία του!

Με την εθελοντική προσφορά των Φαρμακοποιών και Γιατρών της πόλης μας, αλλά και απλών πολιτών, ο θεσμός του  Κοινωνικού Φαρμακείου  γίνεται πραγματικότητα!

Καλούμε όλους να συμμετέχουν στα Εγκαίνια – Ξεκίνημα τηςλειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου που θα γίνουν στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, στις 20:00μ.μ. στην Περιοχή Απομάχων (Πλατεία Κυθήρων, Στρατ. Παπάγου και Σοφούλη).

Προηγούμενο άρθρο“Αφαντος” ο βασανιστής και φονιάς της Αγραφιώτου (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο10 “παγκόσμιες” προκαταλήψεις!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.