Θύμα ομαδικού βιασμού από ομοεθνείς του, 16χρονος Πακιστανός…

0

moria-hot-spotΘύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις ανήλικους ομοεθνείς του έπεσε, σύμφωνα με καταγγελία, στο χοτ σποτ της Μόριας, 16χρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το γεγονός συνέβη την περασμένη Κυριακή το πρωί το δε θύμα κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο σε μη Κυβερνητική Οργάνωση που επιχειρεί στο χοτ σποτ.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί.

Ακολούθησε η σύλληψη των τεσσάρων οι οποίοι σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων παραιτήθηκαν αυτεπάγγελτα αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.

 

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα (28/9 7.30μμ) με απολογισμό του 2014
Επόμενο άρθροΜε 2 δυνατούς σεισμούς πάνω από 5R ξεκίνησε η Τετάρτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.