Δ.Σ.-Βίντεο: Η συζήτηση για τη μεταφορά του Παιδικού σταθμού του Κάτω Κουκλακίου Ν.Χ.

0

ds-07-09-2016-1Τάχιστο… ήταν τελικά το Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (7/9) που έγινε –μετά από πολλά ‘επεισόδια’– στο Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας με 16 θέματα ημερησίας διάταξης.

Ξεκίνησε στις 7.00μμ και τελείωσε λίγο μετά τις 9.00μμ! Ρεκόρ!

Το πιο ενδιαφέρον θέμα ημερησίας διάταξης, το οποίο και συζητήθηκε περισσότερο ήταν, η Έγκριση μεταφοράς του 2ου Παιδικού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας από το Κάτω Κουκλάκι (Παιδικός Σταθμός «ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ» – Δωρεά Δήμου Παραλιμνίου Κύπρου – οδός Κηφισού και Κάλβου), στο νεόδμητο κτίριο της οδού Οδυσσέως 2 στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας (Μεσαίο Κουκλάκι).

Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του δήμου (βλπ. βίντεο) δεσμεύτηκε ό,τι η μετακίνηση θα είναι προσωρινή και μόνο για το σχολικό έτος 2016-2017. Η μετακίνηση γίνεται -σύμφωνα με την διοίκηση- λόγω της παλαιότητας των εγκαταστάσεων στον παιδικό της “Κηφισού και Κάλβου” και μέσα στο έτος θα γίνουν εκτεταμένες εργασίες στο κτίριο έτσι ώστε ο σταθμός να φιλοξενήσει παιδιά με ασφάλεια και καλύτερες συνθήκες από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Δείτε απόσπασμα της συζήτησης στο βίντεο της Fx-news :

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Μικρασιατικής  καταστροφής (πρόγραμμα)
Επόμενο άρθρο“Aντιλάλησε η φωνή της Μουργκάνας” (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.