Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. της “Ένωσης Γονέων” Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας

0

envsh-gonevnΑνασυγκρότηση έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και των Επιτροπών του Δήμου, λόγω του γεγονότος ότι μέλη του Δ.Σ. δεν εκπροσωπούν πλέον παιδιά που φοιτούν σε σχολεία του Δήμου μας.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων  έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Όλγα Στάθαρη
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Κατωπόδης
Γεν. Γραμματέας: Έλενα Γούλα
Ειδ. Γραμματέας: Ασημίνα Χονδρουδάκη
Ταμίας: Ιουλία Σοροβού

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων συνεδριάζει τακτικά κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα στις 6:00-8:00μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, οδός Σαρανταπόρου & Πλατεία Κερκύρας 12, 4ο συγκρότημα εργατικών πολυκατοικιών της περιοχής Βλάχου. Κατά την έναρξη των συνεδριάσεων του Δ.Σ. μπορούν να προσέρχονται και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Ένωσης για να αναφέρουν ζητήματα που τους απασχολούν ή για να ενημερωθούν για δράσεις της Ένωσης. Οι ιδέες και οι απόψεις όλων είναι ισότιμα ευπρόσδεκτες καθώς μπορούν να εμπλουτίσουν και να αναβαθμίσουν τη ζωή της σχολικής κοινότητας.
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης λήγει το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                             Η Γεν. Γραμματέας

Όλγα Στάθαρη                                                              Έλενα Γούλα

Προηγούμενο άρθροΑποκεφάλισαν την προτομή της Λέλας Καραγιάννη!
Επόμενο άρθροΤι αλλάζει στα τέλη κυκλοφορίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.