Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

koinoniko-farmakeioΜε ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς, προβληματισμού, ευθύνης και αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκαν στις 26 Σεπτέμβρη 2016,  τα εγκαίνια και το ξεκίνημα του πρώτου Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας, με την παρουσία του Δημάρχου, κ. Άρη Βασιλόπουλου, της Αναπληρωτού Υπουργού Υγείας  Κοινωνικής Ασφάλισης  και Αλληλεγγύης, κας Θεανούς  Φωτίου,  των  Αντιδημάρχων, Δημοτικών συμβούλων, Προέδρων Σχολικών Επιτροπών, εθελοντών Φαρμακοποιών, του Διοικητή του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», του Διευθυντή του  Ι.Κ. Α  Νέας Φιλαδέλφειας, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς, και των μελών της Επιτροπής του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες που η κρίση δημιούργησε, ως συνέπεια της κοινωνικο-οικονομικής πολιτικής των τελευταίων ετών και θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε όλους του πολίτες, που είναι ωφελούμενοι των Κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

Θα λειτουργεί, σε πρώτη φάση, κάθε Τετάρτη από τις  17.30 έως  τις  19.30, με την παρουσία της εθελόντριας Φαρμακοποιού, Κοινωνικού Λειτουργού και εθελοντών πολιτών

*Περιμένουμε τις προσφορές σας  σε φάρμακα και αναλώσιμα είδη, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε όλα τα ΚΑΠΗ ,στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης- Αγ. Αναργύρων 11 και στο Κοινωνικό Φαρμακείο, Σοφούλη και Στρατ. Παπάγου, καθώς και την φυσική σας παρουσία, όπου και όποτε αυτή είναι αναγκαία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και αυτή την Κυριακή  2 Οκτώβρη, από τις  8:00 το πρωί έως τις 14:00,  στον πεζόδρομο του Άλσους, με όλους τους παραγωγούς και τα  προϊόντα τους από όλη την Ελλάδα. Με εποχιακά  και διαχρονικά, βιολογικά και καθημερινά, αλλά με την ίδια ποιότητα και ποικιλία.

Αυτή την εβδομάδα, ο κάθε παραγωγός θα διαθέτει τα προϊόντα του με 10% έκπτωση στους ανέργους.

Με το πέρασμα του χρόνου αποδείχθηκε ότι ο θεσμός αυτός αγκαλιάστηκε από τους πολίτες.

Σας περιμένουμε !

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, αλλά και φάρμακα  για το Κοινωνικό Φαρμακείο, που μόλις ξεκίνησε.

Προηγούμενο άρθροΜε 2 δυνατούς σεισμούς πάνω από 5R ξεκίνησε η Τετάρτη!
Επόμενο άρθροΟι σεισμολόγοι είναι επιφυλακτικοί για τα 5 Ρίχτερ στη Μεσσηνία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.