Αλλαγή ‘Καλλικράτη’ θέλουν οι Δήμαρχοι!

1

kedeΔιήμερο ειδικό συνέδριο για την αλλαγή του Καλλικράτη στο πλαίσιο του νέου μοντέλου οργάνωσης και διοίκησης του κράτους πραγματοποιεί η ΚΕΔΕ στις 17 και 18 Οκτωβρίου στο  Βόλο.

Πάγια θέση της ΚΕΔΕ είναι ότι απαιτείται να υπάρξει ένα μοντέλο οργάνωσης του κράτους με αναβαθμισμένο το ρόλο των δήμων, θέση που έχει αποτυπωθεί σε αποφάσεις συνεδρίων της αλλά μελετών που έχουν εκπονηθεί με αντικείμενο το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο μοντέλο διοίκησης του κράτους. Τώρα η ΚΕΔΕ, ενόψει των επερχόμενων αλλαγών στο νέο μοντέλο διοικητικής οργάνωσης της χώρας που κυοφορείται προχώρησε σε συνεργασία με το ΙΤΑ στην εκπόνηση μελέτης σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία θα παρουσιαστεί στη διάρκει του συνεδρίου του Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφίες Ομαδικού Γυμνού μάς Καλούν σε Περιβαλλοντική Μάχη
Επόμενο άρθροΗ ανακοίνωση του Δήμου Φ.Χ. για τη ΜΑΒΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.