“Ο ‘Blogger’ έγραψε & ονόματα! Κάνει… τζιζ… και δε τα λέτε;;;” #Tziz

1

news-asfairaΤο τελευταίο τεύχος ‘πλήρους πολιτικά εξαρτημένης εφημερίδας‘,έχει για κεντρικό άρθρο τα “άσφαιρα;” που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος για “καταδικασμένους εκδότες“, τους οποίους όμως δεν κατονόμασε κλπ. Το άρθρο μάλιστα κλείνει λέγοντας, *όσο και αν ψάξετε στα πρακτικά της συνεδρίασης δεν θα βρείτε ποιοι είναι οι οριστικά καταδικασμένοι που βγάζουν εφημερίδα“…

Αμέσως μετά το κεντρικό άρθρο, υπάρχει ένα δίστηλο με τίτλο “επί του πιεστηρίου” στο οποίο αναφέρει: “Αποκάλυψη; (ερωτηματικό) ενώ η ύλη της εφημερίδας έχει κλείσει, ο δήμαρχος συγκεκριμενοποίησε και ονομάτισε τους “καταδικασμένους” σε δήλωσή του σε τοπικό BLOG (!!!)”.

Μάλιστα… Τοπικό BLOG η έντυπη εφημερίδα Fx-news που είχε την δήλωση του δημάρχου και η οποία κυκλοφόρησε στις 5 Ιουλίου! Ενώ η εφημερίδα με τα “άσφαιρα;” στο τέλος Ιουλίου!

Ας δεχτούμε όμως ότι η εφημερίδα είχε “στηθεί” από τις αρχές του μήνα. Ας δεχτούμε επίσης ότι για ‘δικούς τους λόγους’ δεν έγραψαν την πηγή της δήλωσης, παρά είπαν ‘ένα άσχετο και υποτιμητικό “τοπικό BLOG” για να μας υποβαθμίσουν. Ας “πάρει το ποτάμι” και ότι με την δήλωση που έκανε  ο δήμαρχος… είναι “ως μη γενόμενο” το κεντρικό τους άρθρο. Διότι έμαθαν για την δήλωση πριν τυπωθεί η εφημερίδα και έβαλαν συμπληρωματικό δίστηλο. Οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία του στυλ “είχε πάει τυπογραφείο“…

Δεν μπορούμε όμως να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ τους λόγους που ΔΕΝ ανέφεραν στο δίστηλο “επί του πιεστηρίου“, τα ΟΝΟΜΑΤΑ αυτών που *είναι οριστικά καταδικασμένοι και βγάζουν εφημερίδα“!!! Ο δήμαρχος τα ανέφερε ξεκάθαρα, το κεντρικό τους θέμα ήταν βασισμένο στην μη αποκάλυψη των ονομάτων από τον δήμαρχο και ΔΕΝ θεώρησαν (;;;) απαραίτητο να αναφέρουν τα ονόματα!!! Ενώ τα “έχωναν” (δικαίως) στον δήμαρχο για την μη αποκάλυψη των ονομάτων, όταν αποκαλύφθηκαν τα ονόματα ΔΕΝ! ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί;;; Κάνουν ΤΖΙΖ τα ονόματα;;; Φοβούνται κάτι;;; Δεν βολεύει πολιτικά η “αποκάλυψη” τους;;; Ερωτήματα… που θα απαντηθούν με τον χρόνο!

#Tziz

Προηγούμενο άρθροΈριξαν γκαζάκια σε ναό στο Ηράκλειο!
Επόμενο άρθροΆλσος Ν.Φ.: Σατανιστικά μηνύματα και στον ανεμόμυλο της λίμνης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.